444 40 09
« Geri Dön

Köylerin Onlarca Yıllık Çöp Sorununu Çözüyoruz

Merkez köylerde yürüttüğümüz çöp temizliği doludizgin devam ediyor.
Haber Tarihi: Tuesday, July 2, 2013
Köylerin çöp sorunun giderilmesinin yaninda onlarca yildir çöplerin biriktirildigi, dogal yasam alani içerisindeki çöp havzalari da temizlenerek tekrar çevreye kazandiriliyor.
 
Aydin Belediyesi’nin köylere getirdigi çöp toplama hizmetinden büyük memnuniyet duyduklarini belirten köy muhtarlari, özellikle çöp havzalarinin da temizlenerek ortadan kaldirilmasiyla çevreye verilen zararinda asgariye inmeye basladigini kaydediyorlar.
 
Son olarak Merkez Imamköy’de ormanlik alan içinde uzun yillardir çöp depolama alani olarak kullanilan dere yataginin temizleme çalismalarini Aydin Belediyesi Temizlik Isleri eski Müdürü Ibrahim Gürdal ve göreve yeni atanan Müdür Zafer Uçar ile birlikte takip eden Imamköy Muhtari Celal Ece, Aydin’in köylerinde bugüne degin görülmemis bir hizmetin ayaklarina getirildigini belirtti.
 
Muhtar Celal Ece,“ Köyümüzün hemen yani basindaki bu dere yatagi neredeyse 15 yildir atilan çöplerle büyük bir çöp havzasi haline geldi. Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun merkez köylere hizmet getirmeye baslamasinin ardindan köyümüzdeki çöplerin toplanmasinin yani sira çevreyi ve insan sagligini tehdit eden bu çöp havzasinin da ortadan kaldirilmasi takdir edilecek bir hizmettir. Köyümüzdeki tüm vatandaslarimiz verilen hizmetten son derece memnun. Bizler böylesi bir hizmeti hiç görmemistik. Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu ve Aydin Belediyesi ekiplerine tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.