« Geri Dön

Ticaret Odası’ndan Başkan Çerçioğluna Ziyaret

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) yeni seçilen yönetim kurulu, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Monday, May 20, 2013
Baskan Çerçioglu, AYTO Meclis Baskani Abdullah Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Baskani Hakan Ülken ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun çalismalarini yakindan takip ettiklerini belirten AYTO Yönetim Kurulu Baskani Hakan Ülken, “Görevi devralan bu genç ekip ile yola çiktik. Yönetimimiz devraldigi hizmet bayragini daha da ileriye tasiyacaktir. Belediye Baskanimiz ile sürekli fikir alisverisinde bulunarak birlik beraberlik içerisinde kentimize güzel hizmetler yapmak amacindayiz" dedi.

Yapilan ziyaret nedeniyle AYTO üyelerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Aydin’da yer alan odalarimiz ile Aydinimiza vatandaslarimizin istegi dogrultusunda kalici hizmetler yapmak isteriz. Biz bu konuda üzerimize düsen ne varsa yapmaya haziriz. Aydin Ticaret Odasi yeni yönetimine çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.