« Geri Dön

Bir Mayısı Başkanımızla Coşkuyla Kutladık

Aydın’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı huzur ve barış içerisinde çoşkuyla kutlandı.
Haber Tarihi: Thursday, May 2, 2013
Binlerce kisinin katildigi etkinlikte emekçiler Zafer meydanindan Atatürk meydanina kadar yapilan yürüyüsten sonra zeybek oynayip halay çekerek haklarini talep etti. Belediye Is, Tarim Orman Is, Egitim-Is, Alevi Kültür Dernekleri, Jeoloji Mühendisleri Odasi, Aydin Ziraat Mühendisleri Odasi ve Aydin Tabip Odasi isbirligiyle düzenlenen 1 Mayis Isçi Bayrami etkinlikleri yogun ilgi gördü.

Aydin Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'nun da en önde yer aldigi bayram yürüyüsüne Belediye Is Sendikasi Aydin Subesi ve 1 Mayis Tertip Komitesi Baskani Hidayet Yaman, Didim Belediye Baskani Mümin Kamaci, Aydin Tabip Odasi Baskani Dr. Eralp Atay, Tarim Orman Is Sendikasi Aydin Il Temsilcisi Önder Çaliskan, Egitim Is Sendikasi Aydin Sube Baskani Saban Özdemir, Jeoloji Mühendisleri Odasi Aydin Il Temsilcisi H. Oguz Öney, Alevi Kültür Dernegi Baskani Erdal Demir’in yani sira CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Aydin Milletvekili Bülent Tezcan ve CHP Aydin Il Baskani Barkan Kalinomuz da katildi. Yaklasik 4 bin kisinin katildigi bayram, senlik havasinda geçti.