444 40 09
« Geri Dön

Belediye Başkanlığı Çok Zor Bir Görev

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Yedi Eylül İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek kısa süreliğine Belediye Başkanı oldu.
Haber Tarihi: Tuesday, April 23, 2013
Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun koltuguna oturan küçük Zeynep, kisa süreligine de olsa Belediye Baskani olmanin mutlulugunu yasadi. Ziyarete Okul Müdürü Selami Avci, Sinif ögretmeni Kenan Kürek’te katildi. 
Belediye Baskanligi görevinin zor bir görev oldugunu belirten Zeynep, Belediye Baskan Vekili Sümran Ünal’a istek ve taleplerini aktardi.
 
Aydin’in sorunsuz bir sehir oldugunu söyleyen minik baskan Zeynep Çiçek, Aydinspor 1923’ü de unutmadi. Çiçek, “2. Lige yükselme basarisi gösteren Aydinspor 1923’ü kutluyorum. Tabi ki bunda Aydin Belediyesi ve Baskan Özlem Çerçioglu’nun büyük emegi var. Emegi geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
 
 
Belediye Baskani olmasi durumunda ilk projesinin oyuncagi olmayan çocuklara oyuncak dagitmak olacagini belirten Zeynep Çiçek, Aydin Belediyesi’nin çocuklara yönelik projeleri için tesekkür ederek ve yesil alanlarin artmasinin mutlulugunu yasadigini söyledi.
Aydin Belediyesi Kültür Ve Sosyal Isler Müdürü Tahir Olçum, baskan olan Zeynep Çiçek’in istegi ile belediyenin kültürel faaliyetleri ve çalismalari hakkinda bilgi verdi. 
 
Belediye Baskan Vekili Sümran Ünal, ziyaret nedeniyle minik baskan Zeynep’e çesitli hediyeler verirken “Basta Cumhuriyetimizi bize armagan eden Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaslarina Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami vesilesiyle tesekkür ederken, tüm çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum. Belediye Baskanligi koltuguna oturan kizimiz Zeynep’in Aydin’in sorunsuz bir sehir oldugunu dile getirmesi de Aydin Belediyesi’nin hizmetlerinin ne kadar önemli ve yerinde oldugunu gösteriyor. Kendisine hem ziyareti hem de düsünceleri için tesekkür ediyorum” dedi.