« Geri Dön

Aydın Belediyesi’nden Öğrencilere Tarih Gezisi

Aydın Belediyesi’nden öğrencilere “Tarih ve Kültür Gezisi” düzenlendi.
Haber Tarihi: Tuesday, July 2, 2013
Aydin Belediyesi tarafindan geleneksel hale getirilen kültür gezilerine bu yil Gazipasa Ilkögretim Okulu ögrencileri götürüldü. Geziye Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Dernegi Aydin Subesi Baskani Mustafa Yormaz, dernek üyeleri, efeler ve çocuklar katildi.

Çayyüzü Sehitligi, Sultanhisar Malgaç Aniti, Yenipazar’daki Yörük Ali Efe Müzesi ve Çine’deki Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret eden ögrenciler, Adnan menderes Üniversitesi Tarih Bölümü ögretim üyesi, Atatürk ilkeleri ve Inkilap Tarihi Arastirma ve Uygulama Merkezi Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ayten Can Tunali’nin verdigi bilgileri büyük bir dikkatle dinleyerek bol bol not alip hatira fotografi çektirdiler.

Tarih ve kültür gezilerinin çocuklarin yakin tarihlerini ögrenmeleri açisindan çok önemli oldugunu belirten Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bu gezilerin her yil devam edecegini ifade etti.