444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu: Vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz

Sultanhisar köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, July 1, 2013
Aydin Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, köy muhtarlarina Aydin Belediyesi’nin çalismalari ve projeleri hakkinda bilgiler verdi. En basarili Il Belediye Baskani olmasi nedeniyle Baskan Çerçioglu’nu tebrik eden Köy muhtarlari Aydin Belediyesi’nin köylere götürdügü hizmetlerden dolayi da Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.
 
Aydin Belediyesi’nin yaptigi çalismalarin önemli hizmetler oldugunu vurgulayan Güvendik Köyü Muhtari Ismail Karaoglu, “Özlem Hanimin Aydin’daki hizmetlerini çok basarili buluyorum. Zaten bu basarilarini tüm Türkiye biliyor. Bu bakimdan en basarili belediye baskani seçildi. Hayata geçirdigi projeler çagdas bir kenti yansitiyor. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Ayrica köylere yaptigi hizmetlerden dolayi da tesekkür ediyorum.” dedi. 
 
Vatandaslar ve muhtarlar olarak Aydin Belediyesi’nin verdigi kaliteli hizmetlerden çok memnun olduklarini söyleyen Kabaca Köyü muhtari Hakki Özsan, “Baskan Özlem Çerçioglu’nun basarili çalismalarindan dolayi kutluyorum. Ben uzun yillardir Aydin’dayim Aydin’in bu kadar olumlu anlamda degistigini ilk kez görüyorum. Hayata geçecek projeler olaganüstü ve Aydin’i çag atlatacak projeler. Baskanimizin basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.
 
 
Sultanhisar köy muhtarlari ile bir araya gelmekten dolayi çok mutlu oldugunu belirten Baskan Çerçioglu köylere de vatandaslarin istekleri dogrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.