« Geri Dön

Koçarlı Köy Muhtarlarından Başkan Çerçioğlu’na Ziyaret

Koçarlı köy muhtarları Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Thursday, January 17, 2013

Aydin Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, köy muhtarlarina Aydin Belediyesi’nin çalismalari ve projeleri hakkinda bilgiler verdi.

Aydin Belediyesi’nin basarili çalismalari ve verdigi hizmetlerden dolayi gurur duyduklarini belirten köy muhtarlari, muhtarlarin yaninda olan ve sorunlariyla yakindan ilgilenen Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.  Toplantinin ardindan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, muhtarlara Aydin Belediyesi Hizmet Binasini gezdirdi. Koçarli köy muhtarlari, Baskan Çerçioglu’na her zaman destek olacaklarini belirterek hayata geçirdigi projeler ve vatandaslarin yasamini kolaylastiran hizmetleri uygulamaya koymasi nedeniyle Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu tebrik ettiler.