« Geri Dön

Aydın Belediyesi Halk Müziği Korosundan Türkü Gecesi

Belediyemiz bünyesinde ihdas edilen Türk Halk Müziği Korosu, “Türkü Harmanı Özel Konseri” ile Aydınlılara türkü dolu bir gece yaşattı.
Duyuru Tarihi: Wednesday, January 14, 2009

Aydinlilar Belediye Halk Müzigi Korosu’nun konserine büyük ilgi gösterdi. Koro sefi Özcan Yilmaz yönetiminde çalismalari sürdüren Aydin Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu, önceki aksam Adnan Menderes Üniversitesi Spor ve Kültür Salonunda konser verdi. Konsere Aydin Belediye Baskani Ilhami Ortekin ve esi Fevziye Ortekin, Belediye Baskan Yardimcisi Ilham Erdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve 600’e yakin Aydinli katildi. Aydin Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu, geceye katilanlara birbirinden güzel türkü seslendirdi. Türküler konsere katilanlardan büyük alkis alirken, Bozdogan Zeybegi türküsünde Zeybek oyunu da alkis aldi.