444 40 09
« Geri Dön

Ayakkabı Moda Tasarım Kursları Açıldı

Kadınların iş gücü potansiyelini arttırmak, el becerilerini geliştirerek ev ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen ayakkabı ve moda tasarımı kursları Aydın Belediyesi’nin öncülüğünde açıldı.
Haber Tarihi: Wednesday, March 9, 2011

 Aydin Belediyesi, Il Milli Egitim Müdürlügü, Halk Egitim Merkezi Müdürlügü ve Aydin Tarimsal Kalkindirma, Kültür, Dayanisma, Yardimlasma ve Çevre Dernegi isbirligi gerçeklestirilen kurslarin açilisina Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Baskani Yardimcisi Sevim Havaoglu, Halk Egitim Merkezi Müdürü Nurettin Yesilbursa, Tepecik Belediye Baskani Tuncay Olgun, kursiyerler ve davetliler katildi.
 

  


Nitelikli is gücünü arttirmak ve kadinlarin ilgi duydugu alanlarda kendilerini gelistirerek aile bütçelerine katki sunabilmeleri için meslek edindirme kurslarini açtiklarini belirten Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, önümüzdeki günlerde asçilik kursunun da açilacagi müjdesini verdi.

Esko Ishani zemin katinda baslayan kurslarda bayanlara haftanin 5 gün egitim veriliyor.

El becerisi olan bayanlari kurslarina davet eden Moda Tasarimi Bölümü Egitmeni Keziban Cengiz, “Moda evlerinde çalistirilmak üzere süslemeden anlayan, boncuk islemesi yapabilen bayanlara ihtiyaç var. Kurslarimizda yetistirdigimiz bayanlari daha sonra moda evlerine yönlendirecegiz. Bu sayede kadinlarimiza is imkâni yaratmis olacagiz” dedi.