444 40 09
« Geri Dön

Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetiminden Ziyaret

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kurulu Aydın Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun makam odasında gerçekleşen ziyarete Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, yönetim kurulu üyeleri Bülent Çam, İbrahim Kılınç, Cavit Eskici, Sinan Özmüş, Önder Yıldırımcan, Orhan Karagöl ve Melek Uz katıldı.
Haber Tarihi: Tuesday, February 8, 2011

Genç ve dinamik bir ekiple göreve geldiklerini belirten Aydin Gazeteciler Cemiyeti Baskani Suat Deniz, “Eski baskanimiz Mustafa Çezik 18 yildir bu görevi yürütüyordu. Yaptigi hizmetler nedeniyle kendisine çok tesekkür ediyoruz. Göreve geldigimiz genç arkadaslarimizla Aydin’da ses getirici faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Cemiyetimizi günün sartlarina uygun teknik donanimlarla üye arkadaslarimizin haberlerini yazabilecekleri ve internet ortaminda bilgi akisini saglayabilecekleri hale getirecegiz. Tek ses, tek yürek ve el ele Aydin’a hizmet etmeye çalisacagiz. Kapimiz herkese açiktir” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çerçioglu, “Pozitif bir enerji içerisinde oldugunuzu görüyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum. Uygulamaya koyacaginiz projelerde Aydin Belediyesi her zaman yaninizda olacak. Sizler Aydin’a hizmet ediyorsunuz. Ilkeli, dogru ve dürüst habercinin her zaman destekçisi olacagiz” dedi.