444 40 09
« Geri Dön

Başkandan Engellilere Iftar Yemeği

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu engelliler ve TOKİ konutları sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu.
Haber Tarihi: Thursday, September 2, 2010
TOKI konutlari önünde olusturulan Aydin Belediyesi Iftar Sofrasi’na Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Baskan Yardimcilari Kamil Kaya, Sevim Havaoglu, Sefika Çoban, Sakatlar Dernegi Baskani Sevgi Dinçer, Alti Nokta Körler Dernegi Baskani Bayram Özen, Aydin Engelliler Spor Kulübü Dernegi Baskan Yardimcisi Ramazan Güler, dernek üyeleri ve çok sayida TOKI sakini katildi.
Iftar baslamadan önce masalari tek tek dolasan Baskan Çerçioglu engellilerin ve TOKI konutlari sakinlerinin ramazanlarini kutladiktan sonra, onlarla birlikte iftar yapti.
 
Aydin Belediyesi’nin yogun temposundan arta kalan zamanlarda vatandaslarla sik sik bir araya geldigini ve iftar sofralarini ziyaret ettigini belirten Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Iftar Sofralarimiza katilim her geçen gün artiyor. Bu yil 2’ncisini düzenledigimiz iftar sofralarini geleneksellestirerek her yil sayiyi da arttirmayi düsünüyoruz. Bugünkü iftar yemegimizde TOKI konutlari sakinlerinin yani sira engelli vatandaslarimizi da agirliyoruz. Aydin Belediyesi olarak engelli vatandaslarimizin sorunlarina çözüm getirmek için çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.
Iftar yemegine katilan engelli vatandaslar Aydin Belediyesi’nin kendilerine verdigi deger ve hizmetlerden dolayi memnuniyetlerini dile getirirken, Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.