444 40 09
« Geri Dön

İftar Sofraları Aydın"da açıldı.

Aydın Belediyesi bu senede Ramazan ayı süresince mahallelerde kurduğu iftar sofralarında Aydınlıları buluşturmaya devam ederken, kentin 5 ayrı mahallesinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlar oruçlarını açma imkanı buldu.
Haber Tarihi: Saturday, August 14, 2010
Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ramazanin ilk gününde Kemer Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasina katildi. Yemek dagitimi sirasinda görevlilerin yanina gelen Baskan Çerçioglu beraberindeki CHP Aydin Milletvekili M. Fatih Atay ile birlikte vatandaslara yemek servisi yapti.
Iftara sofrasindan yemek almak için siraya giren vatandaslarin ramazanlarini da kutlayan Baskan Çerçioglu daha sonra vatandaslarla birlikte iftar yapti. Iftar yemeginde Baskan Çerçioglu’na CHP Aydin Milletvekili M. Fatih Atay, Belediye Baskan Yardimcisi Ugur Alkanli, Meclis Üyeleri Ahmet Gümüs ve Sümran Ünal eslik etti.
 
Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, geçen yil baslattiklari mahallelerdeki iftar sofralari projelerini bu yil da sürdürdüklerini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayisi ile halkimiza hizmet etmeye çalisiyoruz. Iftar sofralarimizda halkimizin saglikli ve hijyenik ortamlarda iftarlarini açmalari için önlemlerimizi aldik. Kentin 5 ayri noktasinda olusturdugumuz bu sofralarda günde 2500 kisiye iftar yapma imkani sagliyoruz” dedi.
Çerçioglu Aydinli hemsehrilerini Kemer, Ata, Orta, Osman Yozgatli Mahallesi ve TOKI konutlarinda ramazan süresince verilecek iftar sofralarinda iftar açmaya davet etti.