444 40 09
« Geri Dön

Şehidimizi Uğurladık...

Hakkâri’de yapılan hain saldırıda şehit düşen Aydın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde çalışan Abdullah Tosun’un oğlu Mehmet Ali Tosun binlerce kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.
Haber Tarihi: Tuesday, June 29, 2010
Aydin’in yüregine ates düsüren sehidimiz Bey Camiinde düzenlenen tören sonrasi evinin bulundugu Tepecik Beldesindeki ikinci törenle Tepecik mezarliginda ebediyete ugurlandi. Bey Camii önünde toplanan on binin üstündeki vatandas tekbir sesleri ve alkislarla törene katilarak teröre ve terör örgütüne lanet yagdirdi.
 
Aydin Valisi Hüseyin Avni Ços, CHP Aydin Milletvekili M. Fatih Atay, MHP Aydin Milletvekilleri Recep Taner ve Ali Uzunirmak, AKP Aydin Milletvekilleri Atilla Koç ve Mehmet Erdem, Garnizon Komutani Tuggeneral Arif Çetin ve Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve çok sayida bürokratin katildigi tören terör örgütüne lanet mitingine dönüstü. Cami avlusunu ve Atatürk Meydanini hinca hinç dolduran her yastan vatandas slogan atip gözyasi döktü. Törene özellikle kadinlarin katiliminin çoklugu dikkat çekti. Ellerinde bayraklar, baslarinda yazmalariyla kortejin en önünde yer alarak sehitlerini ugurlayan analar gözyaslarina hâkim olamadilar.
 
Sehit haberinin duyulmasinin hemen ardindan personeli olan sehit Mehmet Ali Tosun’un babasi Abdullah Tosun ve ailesini bir an bile yalniz birakmayan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, belediye olarak bir sehit verdiklerini söyleyerek “Her sehit haberi yüregimizde derin yaralar açiyor. Her sehit haberiyle üzülürken bu kez içimizden birisi olan personelimiz Abdullah Tosun’un oglunun aci haberiyle kahrolduk. Duygularimizi kelimelerle ifade etmek çok zor. Aydin kenti olarak acimiz çok büyüktür” dedi.