444 40 09
« Geri Dön

Aydına Turist Ilgisi

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun seçim vaadleri arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde uygulamaya geçirilen turist kafilelerinin Aydın’a getirilmesi esnaf tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Haber Tarihi: Friday, March 19, 2010

Bu kapsamda gün asiri Aydin’a gelen turist kafilelerini kent sokaklarinda gören vatandaslar bu uygulamayi memnuniyetle karsiliyor.Barbaros Çarsisi esnaflarindan Mustafa Erdogan, Aydin’a gelen turistlerin çarsilarina hareket ve renk getirdigini belirterek sunlari söyledi: 

“Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’nun seçimlerden önce bize verdigi sözü hayata geçirmesi bizleri çok mutlu ediyor. Her gün turistlerin çarsimiza geldigini görmek bizi son derece memnun ediyor.

Bu uygulama bizim büyük bir eksikligimiz de ortaya çikardi. Yabanci dil konusunda yetersiz kaldigimizi gördük. Bu da su an için satislarimiza yansiyor. Çarsi esnafi olarak en kisa sürede yabanci dil ögrenerek turistlere daha iyi hizmet sunmamiz gerekiyor. Bu konuda da esnaf arkadaslarla bir araya gelerek gerek Ticaret Odasi, Esnaf Odalari ve gerekse Belediyemizden yardim talebimiz olacak.”