444 40 09
« Geri Dön

Koro Seçmelerine Büyük Ilgi

Aydın Belediyesi kentte yaptığı sosyal ve kültürel yatırımlarına devam ediyor
Haber Tarihi: Monday, March 8, 2010

 Özlem Çerçioglu’nun belediye baskanligina gelmesinden sonra sosyal ve kültürel birçok etkinlik gerçeklestiren Aydin Belediyesi, kentte kültür-sanat hayatini canlandirmak ve müzige ilgi duyan çocuklari egitmek için “Çok Sesli Çocuk Korosu”nun olusturulma çalismalarinin ilk ayagini gerçeklestirdi.06 Mart 2010 Cumartesi günü Sükran Güngör Tiyatro Sahnesi’nde çocuk korosunun seçmeleri yapildi.

 Yrd. Doç. Piyano ve Bale Ögretim Üyesi Özlem Akkaynak, Gazipasa eski Müzik Ögretmeni Aydogan Yilmaz ve ADÜ San Ögretmeni Asli Güven’den olusan jüri üyelerinin seçmelerde gösterdigi ciddiyet, Sükran Güngör Tiyatro Sahnesi’nin önünde seçmeleri bekleyen velilerin ve çocuklarin heyecani görülmeye degerdi.Yaklasik 150 velinin basvurdugu seçmeler gün boyu sürdü. Seçmelerin tamamlanmasiyla çalismalarina hemen baslayacak olan “Aydin Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu” 23 Nisan’da ilk konserlerini yetistirmeye çalisacak.
Saglik, spor, sosyal ve kültürel yatirimlara her geçen gün bir yenisinin eklenecegini belirten Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Herkesin ilgi duydugu bir hobi mutlaka vardir. Aydin Belediyesi olarak bu aktivitelerimizi çogaltacagiz. Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan korumak için tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz.” dedi.