« Geri Dön

Memurlar Toplu Sözleşmesinde Mutlu Son

Aydın Belediyesi ile Tüm Bel-Sen Aydın Şubesi arasında sürdürülen toplu sözleşme görüşmeleri mutlu sonla noktalandı
Haber Tarihi: Wednesday, February 10, 2010

Belediye bünyesinde çalismakta olan 208 memur personeli ilgilendiren ve 21 Ocak 2010 tarihinde baslayan görüsmeler 09 Subat 2010 günü imzalanan toplu sözlesmeyle son buldu.
Imzalanan yeni sözlesme ile bir önceki yila göre memur ücretlerinde yüzde 16 oraninda bir artis saglandi.

Ülkenin içinde bulundugu ekonomik sartlar ve Aydin Belediyesi’nin mali imkanlari zorlanarak imzalanan toplu sözlesmede ilk defa tahsildar olarak çalisan memurlara ek bir artis göz önünde bulunduruldu.

Aydin Belediyesi’nin daha etkin ve verimli bir hale getirilmesi için çalisanlarin ekonomik sartlarinin iyilestirilecegini belirten Baskan Özlem Çerçioglu, “Toplu sözlesme görüsmeleri sürecinde Tüm Bel-Sen temsilcilerini yapici tutumundan dolayi tebrik ediyor, sözlesmenin tüm çalisanlarimiza hayirli olmasini diliyoruz” seklinde konustular.