« Geri Dön

Katı Atık Deponi Tesislerine Ziyaret

Aydın Belediyesi Meclis Üyeleri, Katı Atık Bertaraf Tesisleri’ne topluca giderek incelemelerde bulundular.
Haber Tarihi: Friday, January 8, 2010

Belediye Meclis Üyeleri Ugur Alkanli, Kamil Kaya, Saadet Kavasgil, Sümran Ünal, Sehnaz Bagci, Ugur Türkmen, Fevzi Köse, Murat Saltik, Mehmet Can Önler, Altan Güney,

M.Sait Birlik, Semih Özmeriç, Güngör Türk, Özcan Petekkaya, Nebil Alpaslan, Kamil Bircan, Bünyamin Esen, Mustafa Üretmen, Mehmet Tugcu Kati Atik Bertaraf Tesisleri’ni gezerken, Temizlik Isleri Müdürü Derya Tikir’dan tesisin isleyisi hakkinda bilgi aldilar.

Kent merkezinde günlük 170 ton çöpün toplandigini, bu rakamin kisi basina 1 kiloya geldigini belirten Tikir, tesislerde çöplerin geçtigi islemleri meclis üyelerine tek tek anlatti.

Tikir, Aydin Belediyesi Kati Atik Bertaraf Tesisleri'nin emsalinin ülkemizde birçok belediyede henüz bulunmadigi söyledi.