444 40 09
« Geri Dön

Çocuklarla YeniYıl Kutlaması

Sosyal Hizmet Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklara yeni yıl eğlencesi düzenlendi.
Haber Tarihi: Wednesday, December 30, 2009

Eglenceye Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürü Cahit Demir, Sosyal Hizmetler Il Müdürü Bilal Çenet, SHÇEK Müdürü Halil Eraydin, Belediye Meclis Üyeleri Saadet Kavasgil, Sümran Ünal, Özel Basak Koleji Okul Aile Birligi Baskani Sebnem Akil katildi.

 

Gecenin sunuculugu yapan Murat Kamali, konusmalarini yapmak üzere Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu “Annemiz” seklinde anons edince salondan büyük bir alkis koptu.

Baskan Çerçioglu yaptigi konusmada, “Sevgili gençler sizlerden derslerinize çok çalismanizi istiyorum. Artik dogruyu, yanlisi ayirt edebilecek yasa geldiniz. Kendi geleceginiz için, ülkenin birligi ve bütünlügü için derslerinize çok çalismaniz gerekiyor. Sizler Türkiye’nin gelecegisiniz. 2010 yilinin hepinize saglik ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yilinizi simdiden kutluyorum.” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan eglenceye geçildi. Baskan Çerçioglu ve Meclis Üyesi Saadet Kavasgil çocuklarla dans ederken, çocuklar Çerçioglu ile dans edebilmek için birbirleriyle yaristilar.

Baskan Çerçioglu yurttan kalan 70 çocuga Aydin Belediyespor armali tisört hediye ederken, çocuklar da Çerçioglu’na SHÇEK formasi ile hafta sonlari yaptiklari resim çalismalarindan Ebruli tabloyu hediye ettiler.

Daha sonra dogum günü olan çocuklar için pasta kesildi.