444 40 09
« Geri Dön

Travel Turkey Fuarındayız

İzmir İzfaş Fuar Alanı 4 nolu holde 64 m2’lik stand açan Aydın Belediyesi, Aydın’da bulunan turizm acentelerine himayesinde yer tahsis ederek kentimizin ulusal ve uluslar arası boyutta tanıtılmasını sağladı
Haber Tarihi: Tuesday, December 15, 2009

Fuarda, kentimizde bulunan tarihi yerlerin tanitiminin dogru bir sekilde yapilarak, Aydin ekonomisine ivme kazandirilmasi, esnafimizin kazancinin artirilmasi, tarihi ve kültürel degerlerimizin, yerel ürünlerimizin tanitilmasi öncelikler olarak belirlendi ve sehrimiz fuarda basari ile temsil edildi. Yogun ilgi gören standimizda ziyaretçilere Aydin’a özel 500 yillik gelenegin bir ürünü olan Aydin Sabuniye lokumu ikram edilirken, kentimiz hakkinda kültürel, tarimsal ve cografi bilgiler anlatildi.

 Aydin Belediyesi standinda yer verilen, kentimizde faaliyet gösteren acente temsilcileri, diger illerin katilimcilari ile yaptiklari çalismalar ve edindikleri bilgiler isiginda tur baglantilari ile organizasyon isleri konusunda önemli görüsmelerde bulundular.

AYDIN BELEDIYESI 1. EGE MUTFAK ZIRVESI’NE KATILIYOR…

Aydin Belediyesi, ‘Ege’nin lezzet markalari bulusuyor’ sloganiyla gerçeklestirilecek 1. Ege Mutfak Zirvesi’nde kentimiz mutfagini tanitacak.
19 Aralik 2009 Cumartesi günü Izfas Fuar Alani 4. holde gerçeklestirilecek fuarda, yöresel tatlarimiz insanlarin begenisine sunulacak.