444 40 09
« Geri Dön

Başkana Destek Çığ Gibi Büyüyor

Baskana Destek Ziyaretleri - Bedesten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun uygulamaya koyduğu bir takım icraatlar nedeniyle tehditler almaya başlamasının ardından, Aydın’da 7’den 77’ye destek her geçen gün dalga dalga büyüyor.
Haber Tarihi: Tuesday, November 17, 2009

Tebrik ve destekler nedeniyle yogun telefon trafigi yasayan Baskan Çerçioglu, hemen her gün farkli kesimleri makaminda agirliyor.

  Önceki gün Bedesten Yönetim Kurulu ve Barbaros Caddesi esnaflari Baskan Çerçioglu’nu belediye makam odasinda ziyaret ederek, yaptigi uygulamalar nedeniyle arkasinda olduklarini belirttiler.

 Bedesten Yönetim Kurulu Baskani Fettah Mersin, “Sayin baskanimiz toplumun duyarli oldugu, bugüne kadar toplumun ümitle bekledigi bazi noktalara parmak basti. Kendisini yürekten kutluyoruz. Baskanimiz tehditler aliyor, bazi olumsuzluklar yasiyor. Ortaya bir yürek koydu. Bu yürek önemlidir. Bu yürek begenen için degil, toplum için ortaya konmus bir yürektir. Aydin halkinin yüzde 99’u, 7’den 77’ye herkes kendisine destek veriyor. Buna destek vermeyen yüzde 1’lik kesim yüregini düsünen degil, kesesini düsünendir. Su an burada bulunan arkadaslarimizin hepsinin siyasi görüsleri farkli, ama diyorlar ki biz baskanimizin her zaman arkasindayiz.” seklinde konustu.

 Senelerdir süre gelen, Aydin’in kanayan bir yarasina parmak bastiklarini belirten Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Verdiginiz destekten dolayi hepinize çok tesekkür ediyorum. Bu destek beni daha da yüreklendiriyor. Aydin halki tek yumruk, tek vücut oldu bu konuda. Böyle bir güç yanimda oldugu zaman ben de adimlarimi dogal olarak daha saglam atiyorum. En çok üzüldügüm noktalardan bir tanesi çocuklarimiz. Onlar bizim için çok önemli. Özellikle okullar bölgesindeki ve Ziraat Bankasi’nin karsisindaki isgalci büfeler, bunlarin hepsi imara aykiridir. Ayrica görüntü kirliligine de neden olmaktalar. Okullar bölgesindekiler en çok çocuklarimizi rahatsiz etmektedirler. Çocuklarimizin en iyi sekilde yetismesi, kötü aliskanliklardan uzak durmasi gerekiyor. Tabii ki bu süreç kolay bir süreç degil. Ama bu süreçte önümüze ne çikarsa çiksin sizler, Aydin halki yanimizda oldugu sürece bizim adimlarimiz ve kendimize olan güvenimiz daha fazla artar. Bu yola asla ve asla geri adim atmayacagiz. Önceden atmayacagim diyordum, simdi atmayacagiz diyorum.” dedi.

 Baskan Çerçioglu, Bedesten’le ilgili sorunlarin en kisa sürede çözümlenecegi sözünü de verdi.

 Çerçioglu, “Ben her zaman esnafimizin yanindayim. Sizler küçük esnaflar olarak Türkiye’nin bel kemigisiniz. Esnaf olmadan bu toplumun ayakta kalmasi mümkün degil. Bedesten’le ilgili sorunlari bu hafta içinde sayin baskanla ve iki baskan yardimcimizla beraber çözüme kavusturacagiz. Bunun sözünü daha önce de ben size vermistim. Sözümün arkasindayim.” dedi.

 Bu arada üzeri kapatilan Barbaros Caddesi’nin giris ve çikislarina “Barbaros Çarsisi” tabelalarinin asilmasi kararlastirildi.

AYDIN’I HER YÖNÜYLE DEGISTIRECEGIZ…

 Büyük projelere 2010 yilinda start vereceklerini belirten Baskan Çerçioglu, gazetecilere Aydin’in su andaki fotografini çekmelerini istedi.

 Çerçioglu, “Aydin’in su anki fotografini çektiginizde bizim görev süremiz zarfinda, yani 2014 yilinda o fotograflar bir nostalji olarak kalacak. Çünkü biz Aydin’i her yönüyle degistirecegiz. Meydan düzenlemesiyle, yeni otogariyla, kaldirdigimiz büfelerle su andaki Aydin’i bir daha göremeyeceksiniz. Bu konuda çok iddialiyiz.