444 40 09
« Geri Dön

Fitness-Aerobik Kurslarına Bayanlardan Yoğun İlgi

Aydın Belediyesi bünyesinde 6 yıldır verilen step-aerobik kursları bu yıl yoğun katılımla başladı.
Haber Tarihi: Thursday, October 1, 2009

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan Aydin Belediyesi Fitness Salonu’nda verilen kurslarda step, aerobik, pilates, cardio, fatburner, taebo, new age ve oryantal çalismalari yapiliyor.

Aydinli bayanlarin yogun ilgi gösterdigi kurslar sabah 2, aksam da 2 seans olmak üzere toplam 4 seans halinde yapiliyor. 

75 dakika süren ve 30’ar kisinin katildigi seanslara her gün toplam 120 bayan katiliyor.

Aydin Belediyesi Spor Egitmeni Ceyda Atigan nezaretinde yapilan çalismalarda her yas grubundan yüzlerce bayan daha saglikli ve sosyal bir hayat için kilo veriyorlar.

Geçtigimiz yillara oranla kurslara bu yil bayanlarin yogun ilgi gösterdigini belirten Ceyda Atigan, “Seans sayisini 4’e çikardigimiz halde seanslarin tamami doldu. Bundan sonra gelecek talepleri degerlendirerek ek seans açmayi düsünüyoruz. Kurslarimiza katilan bayanlar saglikli kilo vermenin yaninda formlarini da koruyorlar.” dedi.

Kurslara katilan bayanlar saglikli yasamanin yaninda hosça vakit geçirdiklerini belirterek, “Aydin Belediyesi’ne bu uygulamasi nedeniyle çok tesekkür ediyoruz. Kurslada egzersizlerimizi yapiyor, egleniyor ve de güzel arkadasliklar kuruyoruz” dediler.