444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu'ndan Tekstil Çalışanlarına Piknik

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tekstil çalışanlarıyla Aytepe Mesire Alanı’nda piknik yaptı.
Haber Tarihi: Tuesday, July 14, 2009

Yaklasik bin tekstil çalisaninin katildigi piknige, Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, CHP Il Baskani Tunç Aytur, belediye meclis üyeleri, belediye baskanlari ve basin mensuplari istirak ettiler.

Mangalda pisen yemeklerin ikram edildigi piknikte, tekstil çalisanlari doyasiya eglenirken, halay çekerek, oyunlar oynayarak stres attilar.

Keyifli anlarin yasandigi gecede Baskan Çerçioglu da oyunlara ve çekilen halaya eslik ederken, CHP Il Baskani Tunç Aytur ile meclis üyeleri harmandali oynadilar.
 

Bu tür kaynasma etkinliklerini geleneksel hale getireceklerini belirten Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Sevgili tekstil çalisanlari, sizlerle seçimlerden önce de böyle bir ortamda bir araya gelmistik. Simdi de beraberiz, yarin da beraber olacagiz. Böylesine güzel etkinlikleri geleneksel hale getirecegiz. Davetimize katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. Bildiginiz üzere günümüzde büyük bir global kriz yasaniyor. Bu krizde en büyük yarayi siz tekstilciler aldiniz. Ama maalesef 04 Haziran’da Bakanlar Kurulu’ndan çikan kararda, mevcut isletmelere tesvik verilmedi. Tesvik sadece yeni kurulacak isletmelere veriliyor. Halbuki yangini mevcut isletmeler yasiyor. Hükümetten en kisa sürede mevcut isletmelere tesvik çikarmasini bekliyoruz.” dedi.

Gecenin sonunda Ayse Çabuk tekstil çalisanlari adina tesekkür ederek, Baskan Çerçioglu’na çiçek verdi.