« Geri Dön

Öss Öncesi Moral Konseri Düzenledik.

Aydın Belediyesi, ÖSS sınavına girecek gençlere moral vermek amacıyla “ÖSS Öncesi Moral Konseri” düzenledi.
Haber Tarihi: 14 Haziran 2009 Pazar

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen konserde, Gup Nankör sahne alırken, konsere gelen gençler güzel bir gece geçirdiler.

Rock müziğin sevilen parçalarını seslendiren grup Nankör’e, gençler de oyunlarıyla eşlik ettiler.

Aydın Belediyesi olarak 7’den 77’ye herkese yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çocuklarımızın sınava girmeden önce stres atmaya ihtiyaçları vardı. ÖSS öncesi gençlerimize moral olsun diye böyle bir etkinlik düzenledik.” şeklinde konuştu.

Başkan Çerçioğlu, Aydın Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtirken, Öss sınavına girecek tüm öğrencilerimize de başarılar diledi.