« Geri Dön

“Siyah Poşete Hayır File ve Bez Torbaya Evet” Kampanyası Devam Ediyor...

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Aydın Belediyesi olarak başlattığımız “Siyah Poşete Hayır File ve Bez Torbaya Evet” kampanyasının üçüncü ayağı eğitime yönelik olarak devam ediyor
Haber Tarihi: 12 Haziran 2009 Cuma

Kampanya çerçevesinde Yedieylül İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerini Belediye Meclis Üyesi Sümran Ünal ile ziyaret eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,

çocuklara çevrenin önemini anlatarak çevre bilincinin küçük yaşta verilmesi gerektiğini vurguladı ve minik öğrencilere çöplerini içine koyacakları bez torbalar dağıttı. Ana sınıfı öğrencilerinin sevinç gösterileri karşısında okuldan ayrılamayan Başkan Çerçioğlu, öğrencilerin isteğini kırmayarak karnelerini de tek tek dağıttı.

Okul Müdürü Selami Avcı çevre bilinçlenmesinin çocuklardan başlatılmasının eğitime verilen önemin en güzel örneği olduğunu belirterek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

“Anlayışınız bizleri umutlandırdı ve güçlendirdi” diyen Selami Avcı’nın, okulun fiziki şartlarının olumsuzluğundan, yeni binanın kullanılamamasından söz etmesine üzerine Başkan Çerçioğlu, gerekli mercilerle görüşmelerin yapıldığını, sorunların giderilerek gelecek eğitim-öğretim ders yılında her iki binada da eğitime hizmet verilebileceği müjdesini verdi.

Başkan Çerçioğlu, karşılanmasındaki gibi büyük bir coşkuyla okuldan uğurlandı.