444 40 09
« Geri Dön

Başkan Özlem Çerçioğlu AKP Yönetimini Ağırladı

Adalet Kalkınma Partisi yeni İl Yönetimi M. Sadık Atay başkanlığında, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: Monday, June 1, 2009

25 kisiden olusan AKP Il Yönetim Kurulu üyelerini Encümen Salonu’nda kabul eden Baskan Çerçioglu, yeni yönetime görevlerinde basarilar dilerken sunlari söyledi: 
“Yeni seçilen arkadaslari tebrik ediyorum. Aydin’a ve partinize hayirli olmasini diliyorum. Ortak akil ile parti farki gözetmeksizin birlikte güzel çalismalara imza atacagimizi düsünüyorum. Sonuçta Aydin hepimizin kentidir.” 
AKP Il Baskani M.Sadik Atay, yeni belediye binasinin durumunu sordugunda Baskan Çerçioglu, “Ilk olarak 15 kat üzerinden proje hazirligi içindeyiz. Proje çizildikten sonra Belediye Meclis Üyelerimizle paylasacagiz. Meclis üyesi arkadaslarimizla da fikir birligine vardiktan sonra Iller Bankasi’na müracaat etmeyi düsünüyoruz. Yeni Belediye Sarayi’nin ‘akilli bina’ olmasini istiyoruz.” dedi. 
Toplantiya daha sonra AKP eski Milletvekili Semiha Öyüs de katilarak, Baskan Özlem Çerçioglu’na görevinde basarilar diledi.