« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İNCİRLİOVA PAZARI'NI ZİYARET ETTİ

Vatandaşlar yüksek fiyatlardan, esnaf yüksek girdi maliyetlerinden şikâyet etti
Haber Tarihi: Friday, October 20, 2023
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar ile birlikte İncirliova pazarını ziyaret etti. Vatandaşlar Çerçioğlu’na hayat pahalılığının hayatı yaşanmaz hale getirdiğini söyledi. Aydın genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam eden Çerçioğlu, bugün İncirliova Pazarı'nı ziyaret etti. Çerçioğlu pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Alım güçlerinin her geçen gün düştüğünü söyleyen vatandaşlar, ürün fiyatlarının yüksek olmasından yakındı. Vatandaşlar, yaşanan yüksek enflasyonun alım gücünü düşürdüğü için pazar arabalarını dolduramadıklarını söyledi. Pazar esnafı ise, kendilerine hayırlı işler dileyen Çerçioğlu’na girdi maliyetlerinin yüksek olduğunu belirtti. Pazar esnafı pahalılıktan dolayı satış yapamadıklarını söylerken, daha önce bir günde sattıkları ürünü şimdi birkaç pazar dolaşarak satabildiklerini ifade etti.