« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MİLLİ YAS İLANININ ARDINDAN TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINA SİYAH KURDELE ASTI

Haber Tarihi: Thursday, October 19, 2023

Aydın Büyükşehir Belediyesi, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından toplu ulaşım araçlarına siyah kurdele astı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Gazze’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; yaralananlara acil şifalar diledi.

Çerçioğlu, “Masum insanların yaşadıkları acıları yüreğimizde hissediyoruz. Sivilleri hedef alan hastane saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Katliama tepki olarak biz de otobüslerimize siyah kurdele astık” ifadelerini kullandı.