444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde temizlik, çevre düzenleme ve genel bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Haber Tarihi: Thursday, January 12, 2023

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde temizlik, çevre düzenleme ve genel bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Bozdoğan’da kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yeşil alanlar ile bulvar ve caddelerin görünümüne canlılık getirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Periyodik olarak genel bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, Bozdoğan ilçesinde Okullar Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde hummalı çalışma yürüttü.

Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanındaki meydan, cadde ve bulvarlarda yapılan çalışmalar kapsamında; yabani otlar temizlendi, orta refüj ve kaldırım bordürlerin sarı-beyaz renklere boyanarak temiz ve estetik bir görüntü oluşması sağlandı. Yeşil alanları zengin donatılı hale getirmek için yoğun mesai yürüten ekipler, çiçek ve ağaç dikimi de gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.