444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KOYUNLARI TELEF OLAN ÜRETİCİYE DESTEK OLDU

Yenipazar’ın Donduran Mahallesi’nde küçükbaş hayvanları telef olan üreticinin yardımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yetişti.
Haber Tarihi: Thursday, January 5, 2023

Yenipazar’in Donduran Mahallesi’nde küçükbas hayvanlari telef olan üreticinin yardimina Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yetisti. Baskan Çerçioglu’nun talimatiyla üreticiye sakiz koyunlari hibe edildi. Üretici Kemal Ertopçu, Baskan Çerçioglu’na kendilerini yalniz birakmadigi için tesekkür etti.

Dün aksamüzeri meydana gelen olayda, üretici Ertopçu’nun küçükbas hayvanlari telef olmustu. Olayin duyulmasi üzerine Baskan Çerçioglu’nun talimatiyla harekete geçen Büyüksehir Belediyesi ekipleri, üreticinin zararini karsilamak için bugün kendisine sakiz koyunlarini teslim etti.

Küçükbas hayvancilikla geçindiginin ifade eden Ertopçu, koyunlari kurbanlik olarak yetistirmeye çalistigini söyledi. Ertopçu “Ekmegimizi hayvancilikla kazaniyoruz. Baskan Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum, bizi yalniz birakmadi. Telef olan koyunlarimizin yerine sakiz koyunlari verildi. Baskanimizin bize destek çikmasi bizleri çok mutlu etti. Kendisinden Allah razi olsun” dedi.