« Geri Dön

SÖKE OTOPARKI’NIN YAPIMINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke’ye 30 milyon liralık daha yatırım yapıyor
Haber Tarihi: Wednesday, January 4, 2023

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin yatirim yagmuru devam ediyor. Birçok yatirimi bir arada yürüten Büyüksehir Belediyesi, Söke’de de yatirimlari sürdürüyor. Söke’nin öncelikli ihtiyaçlarindan olan yeralti otoparkinin insaati tüm hiziyla devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Söke’ye verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini söyledi.

Söke’nin merkezindeki otopark sorununu çözmek için baslanan projede 4 bin 750 metrekarelik alanin üzeri ise yesil alan, basketbol sahasi, açik spor alanlari, fitness alanlari olarak degerlendirilecek. 8 bin metrekarelik bir imalatin yapilacagi otoparkin yatirim maliyeti ise 30 milyon lira olacak. Otoparkin alt katinda araçlar için yikama ve benzeri hizmetler de verilecek.

Katli otoparkin 2023 yili içerisinde bitirilmesinin planlandigini ifade eden Baskan Çerçioglu, “Bir projemizi daha gerçeklestiriyor olmanin, Söke halkina vermis oldugumuz sözleri yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.