444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’YLE AYDIN’DA TİYATRO ZAMANI

Sanatı ve sanatçıyı Aydınlılarla buluşturmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi bu yıl da tiyatro sezonunu açıyor.
Haber Tarihi: Wednesday, January 4, 2023

Sanati ve sanatçiyi Aydinlilarla bulusturmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi bu yil da tiyatro sezonunu açiyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu her yastan sanatseveri ücretsiz sahnelenecek oyunlara davet etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu perdelerini iki oyunla açiyor. Sezonun ilk oyunu “Pembe Panduflu Ask” 10 Ocak Sali günü saat 20.00’de sahnelenecek. Komedi türündeki iki perdelik oyun öncesi saat 16.00’da oyunun yazari Doç. Dr. Birgül Yesiloglu Güler ile “Meslek Olarak Tiyatro Egitimi” konulu bir söylesi gerçeklestirilecek.

11 Ocak Çarsamba günü saat 14.00’te ise küçük sanatseverler için “Hepimiz Biriz!” adli çocuk oyunu sahnelenecek. Oyunlar ve söylesi Sükran Güngör - Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda gerçeklestirilecek. Oyunlarin ücretsiz biletleri Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nden temin edilebilir.

Sanata ve sanatçiya sahip çikmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, tüm Aydinlilari söylesiye ve oyunlara beklediklerini söyledi.