« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

58 milyon liralık yatırımla satın alınan araçlar Atatürk Kent Meydanı’nda sergileniyor
Haber Tarihi: Tuesday, January 3, 2023

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydinlilara çok daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu genisletiyor. Yaklasik 58 milyon 150 bin liralik bedelle toplam 60 araç satin alinirken, araçlar Atatürk Kent Meydani’nda sergileniyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, araç filosunu sürekli genislettiklerini hatirlatti.

60 araçtan tescil islemleri bitenler Atatürk Kent Meydani’nda sergilenirken Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu Aydinlilara her zaman daha iyi hizmet vermeyi görev edindiklerini söyledi. Hep daha iyi hizmet verebilmek için de gerekli olan araç filosunu sürekli genislettiklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, “Aydin halkina hayirli, ugurlu olsun. Planlamalarimizla, geçen süreçte araç filomuzu sürekli yenileyip büyüttük. Vatandaslarimiza daha iyi hizmet verebilmek için satin aldigimiz 60 araci daha hizmete aliyoruz. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin hizmet kalitesi her geçen gün artmaya devam edecek” seklinde konustu.