444 40 09
« Geri Dön

ASKİ’DEN SÖKE’YE 206 MİLYONLUK DEV YATIRIM

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Aydın genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, January 2, 2023

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü Aydin genelinde çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ekipler, çalismalar kapsaminda Söke genelinde de hummali bir çalisma yürütüyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin genelinde vatandaslarin hayat kalitesini arttiran çalismalara devam edeceklerini söyledi.

Söke’nin Savuca, Yenidogan ve Hisartepe mahallelerinde kanalizasyon altyapi çalismalari tüm hiziyla sürerken, Atburgazi ve Tuzburgazi mahallelerinde de içme suyu altyapi çalismasi gerçeklestiriliyor. Diger taraftan Güllübahçe Mahallesi’nde de çalismalar tüm hiziyla sürüyor. Yapilan yatirimlarin toplam maliyeti ise 206 milyon lirayi buluyor.

Baskan Çerçioglu’ndan Söke’ye de modern altyapi

Baskan Çerçioglu, Aydin genelinde daha iyi bir altyapi için yatirimlara devam edilecegini ifade etti. Hizmet odakli belediyecilikle planli bir sekilde altyapi çalismalari yapmayi sürdürdüklerini söyleyen Baskan Çerçioglu, il genelinde altyapi çalismalarinin tüm hiziyla sürdügünün altini çizdi.