« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YILBAŞI PROGRAMI BAŞLADI

Sevilen sanatçı Melike Şahin Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşattı
Haber Tarihi: Thursday, December 29, 2022

Aydinlilar üç gün sürecek yeni yil kutlamalarinin ilk gününü Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Melike Sahin konseri ile kutladi. Sanatçi, Atatürk Kent Meydani'nda sevilen sarkilarini seslendirirken on binlerce Aydinli da Melike Sahin'in sarkilarina eslik etti.

Yilbasi programi kapsaminda yarin saat 20.30’da ise bir baska sevilen sanatçi Eypio sahnede olacak. Sanatçi Aydinlilar için en güzel sarkilarini seslendirecek.

31 Aralik aksaminda saat 21’de DJ Burak Aydin, saat 22.30’da ise Kolpa sahnede olacak. Yilbasi aksaminda Aydinlilari ayrica yapay kar yagisi ile ses, isik, lazer ve ates sovunun bir arada sunuldugu havuz gösterileri de bekliyor olacak. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm Aydinlilari Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenecek etkinliklere davet etti.