444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI 13.12.2022 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI 13.12.2022 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ
Duyuru Tarihi: Wednesday, December 28, 2022

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ ARALIK AYI 13.12.2022

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

 

Karar No:417

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 23.11.2022 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

Karar No:418

Karar: Atalay Otomotiv Dayanikli Tüketim Mallari Tekstil Turizm Insaat Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi tarafindan bagislanmak istenen 1 adet Otokar Marka Centro Dizel Yakitli otobüsün Aydin Büyüksehir Belediyesine bagislarinin kabul edilmesine, aracin ruhsat is ve islemlerini yürütmek için Otogar ve Otoparklar Sube Müdür Vekili Serkan SEYREK’ in görevlendirilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

 

Karar No:419

Karar: 5620 Sayili Kanunun Geçici 1. maddesinin 2. fikrasi ile Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 24’ncü maddesi geregince 1 adet geçici isçinin 2023 yilinda 12 ay süre ile çalistirilmasini teminen hazirlanan Vize Cetvelleri’nin vize edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

Karar No:420

Karar: Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 11.maddesi geregi hazirlanan (II) Sayili Memur Bos Kadro Degisikligi Cetvelinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

 

Karar No:421

Karar: Antalya Ili Kumluca Ilçesinde yasanan sel felaketi nedeniyle, Büyüksehir Belediyemiz envanterinde bulunan araç ve is makinalarindan ihtiyaç duyulanlarin, Antalya Ili Kumluca Ilçesinde yeteri kadar süreligine görevlendirilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.