« Geri Dön

ASKİ, KARACASU YAZIR’DA GÖLET GENİŞLETME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri Aydın genelinde çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, December 22, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü ekipleri Aydin genelinde çalismalarina devam ediyor. Karacasu ilçesinin Yazir Mahallesi’ndeki sulama göletinde çalisma baslatan ekipler göletin kapasitesini artiriyor. Mahalle muhtari Kazim Uysal yapilan çalisma için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Gölette yaklasik yüz bin metreküplük bir genisletmenin yapilmasinin planlandigini ifade eden mahalle muhtari Uysal, “Arazilerimiz oldukça genis. 2 bin dönüm araziyi sulamak için kullanacagiz. Bu arazileri sulamak için damlama sulama sistemine geçmeyi istiyoruz. Yapilan çalismalar için basta Baskan Çerçioglu olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.