444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İBADETHANE TEMİZLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ortamda yerine getirebilmeleri için Aydın genelinde cami temizliklerine devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, December 22, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin ibadetlerini daha hijyenik ortamda yerine getirebilmeleri için Aydin genelinde cami temizliklerine devam ediyor.

Camilerde düzenli araliklarla yapilan temizlik çalismalarinda camilerin avlulari, abdest alma bölümleri ve tuvaletleri yikaniyor. Iç bölümlerde halilar özel makine yardimi ile süpürülürken mihrap, minber, vaaz kürsüsü ve pencereler ise tek tek siliniyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ibadethanelerin temizligi konusunda uzun yillardir titiz bir hizmet verdiklerini ifade etti. Camileri de Aydin'in her kösesi gibi piril piril tuttuklarini belirten Baskan Çerçioglu, manevi degeri olan bu hizmeti yapmaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Vatandaslar ve cami görevlileri ise temizlik çalismalarindan oldukça memnun olduklarini belirtip yapilan hizmet için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.