« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SERALARINDA ATA TOHUMLARIYLA ÜRETİMİ SÜRDÜRÜYOR

Tarımsal kalkınmaya öncülük eden projelerle tüm Türkiye’ye örnek olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında yetiştirilen sebzelerin kışlık ilk hasadı yapıldı.
Haber Tarihi: Monday, December 19, 2022

Tarimsal kalkinmaya öncülük eden projelerle tüm Türkiye’ye örnek olan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin seralarinda yetistirilen sebzelerin kislik ilk hasadi yapildi. Sultanhisar’daki AYSERA çatisi altinda Ata Tohumlarindan iyi tarim uygulamalariyla üretilen sebzeler, Halk Ege Et marketlerinde tüketiciyle bulusuyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tarimsal üretimde çiftçilere örnek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli ziraat mühendislerinin kontrolünde yapilan sebze yetistiriciliginde, bu yil Yenipazar tatli biberi ve Koçarli pembe domatesinin üretimi yapiliyor.

Baskan Çerçioglu: Ata Tohumlarina sahip çikmaya devam edecegiz

Baskan Çerçioglu, sürdürülebilir tarimsal uygulamalara devam edeceklerini söyledi. Tarimsal üretimde çiftçilere örnek olmak istediklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, elde edilen ürünleri Halk Ege Et reyonlarinda aracisiz olarak vatandaslarla bulusturmaktan da mutlu olduklarini söyledi. Baskan Çerçioglu, tarimsal üretimde Ata Tohumlarina sahip çikmaya devam edeceklerini söyledi.