« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 16. ULUSLARARASI TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NDA YERİNİ ALDI

16. Uluslararası Travel Turkey İzmir (TTI İzmir) fuarı bugün kapılarını açtı.
Haber Tarihi: Thursday, December 8, 2022

16. Uluslararasi Travel Turkey Izmir (TTI Izmir) fuari bugün kapilarini açti. Aydin Büyüksehir Belediyesi de Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen fuardaki yerini aldi ve bir baska mecrada daha Aydin’in tanitimini yapmaya devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi 10 Aralik Cumartesi gününe kadar sürecek olan fuarda Aydin’in yerel ürünlerinin yani sira tarihi güzelliklerini de tanitiyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin standinda ziyaretçilere Büyüksehir Belediyesi tarafindan cografi isareti alinan kabak tatlisi gibi tatlar da ikram ediliyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, fuar ziyaretçilerini Aydin standini ziyaret etmeye davet etti.