« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 6. YILDÖNÜMÜNDE İSMET SEZGİN’İ ANDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden merhum İsmet Sezgin’i aramızdan ayrılışının 6. yıldönümünde lokma hayrıyla andı.
Haber Tarihi: Wednesday, December 7, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden merhum Ismet Sezgin’i aramizdan ayrilisinin 6. yildönümünde lokma hayriyla andi. Ismet Sezgin için Bey Camisi önünde yapilan lokma hayrindan alan vatandaslar Ismet Sezgin’i unutmadigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Uzun siyasi hayati boyunca birçok görevde bulunan Ismet Sezgin, Aydin Belediye Baskanligi; Gençlik ve Spor, Maliye, Içisleri ve Milli Savunma bakanliklari ile Basbakan Yardimciligi ve TBMM Baskanligi yapti.

Baskan Çerçioglu: Saygiyla aniyorum

Baskan Çerçioglu sosyal medya hesabindan yayimladigi mesajda, “Türk siyasetinde tecrübesi ve devlet adami kisiligiyle ‘Ismet Abi’ olarak anilan, degerli hemsehrimiz Ismet Sezgin’i vefatinin yildönümünde saygi ve rahmetle aniyorum” dedi.