« Geri Dön

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü ile Efeler İlçe Örgütü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Monday, December 5, 2022

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il Örgütü ile Efeler Ilçe Örgütü, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti.

5 Aralik Dünya Kadin Haklari Günü dolayisiyla gerçeklestirilen ziyarette CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Efeler Ilçe Baskani Polat Bora Mersin, CHP Aydin Il Gençlik Kollari Baskani Mustafa Dinç de hazir bulundu.

Baskan Çerçioglu, Türkiye'de kadinlara seçme ve seçilme imkânini saglayarak tüm dünyaya örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle andiklarini söyledi. Kadinlar olarak Cumhuriyetin kazanimlarini yasatmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, CHP'nin il ve ilçe yöneticilerine nazik ziyaretleri için tesekkür etti.