« Geri Dön

ASKİ, SÖKE ATBURGAZI’NIN DA ALTYAPISINI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) altyapı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: Friday, November 18, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) altyapi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Söke’nin Atburgazi Mahallesi’nde baslanan altyapi çalismasinda mahallenin içme suyu altyapisi tamamen yenileniyor. Çalismayla mahalleye 11 milyon 600 bin liralik yatirim yapiliyor.

Yaklasik 11.5 kilometrelik bir hat çalismasi yapilacak olan mahallede bu çalismayla mahalledeki içme suyu altyapisi uzun yillar sorunsuz kullanilmak üzere yenilenecek. ASKI ekipleri tarafindan baslanan çalismanin kisa bir sürede bitirilip vatandaslarin hizmetine sunulmasi planlaniyor. Mahallede altyapi çalismasi bitirildikten sonra üst yapi çalismasi da yapilacak. Atburgazi sakinleri ise yapilan çalisma için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.