« Geri Dön

ASKİ’DEN NAZİLLİ PİRLİBEY’E 35 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Aydın’ın dört bir tarafında eşzamanlı çalışmalar yürütmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, November 17, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü Aydin’in dört bir tarafinda eszamanli çalismalar yürütmeye devam ediyor. Nazilli’nin Pirlibey Mahallesi’nde baslatilan altyapi çalismasinda yaklasik 16 kilometrelik içme suyu hatti, 10 kilometre de kanalizasyon hatti yapilacak. Mahalleye üstyapiyla birlikte 35 milyon liralik yatirim yapilacak.

Çalismalarin basladigi mahallede incelemelerde bulunan Aydin Büyüksehir Belediyesi Meclis üyesi Baris Altintas, çalismalarin kisa bir sürede bitirilecegini söyledi. Altintas, altyapi çalismasinin mahalleye hayirli olmasini dilerken, Pirlibey Mahalle Muhtari Mustafa Kaner ise yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Mahallede altyapi çalismalari bitirildikten sonra üstyapi çalismalari da yapilacak.