« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN HAYIR GERÇEKLEŞTİRDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle tavuk-pilav hayrı gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: Thursday, November 10, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramizdan ayrilisinin 84. yildönümü nedeniyle tavuk-pilav hayri gerçeklestirdi. Hayirdan alan binlerce vatandas Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Vatandaslar Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapilan hayra yogun ilgi gösterip, uzun kuyruklar olusturdu. Baskan Çerçioglu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygi ve özlemle andiklarini söyledi.