444 40 09
« Geri Dön

PAMUCAK MAHALLE MUHTARI SELEK’TEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Aydın’ın dört bir tarafında eşzamanlı olarak çalışmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Tuesday, November 8, 2022

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) Aydin’in dört bir tarafinda eszamanli olarak çalismaya devam ediyor. ASKI ekipleri tarafindan Kuyucak’in Pamucak Mahallesi’nde gerçeklestirilen çalisma için mahalle muhtari Saffet Selek, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na ve ASKI çalisanlarina tesekkür etti.

Mahallede yapilan çalismalari degerlendiren mahalle muhtari Selek, mahallenin sulamada kullandigi göletin Büyüksehir Belediyesi tarafindan temizlendigini ve kapasitesinin artirildigini belirtti. Bu gölet sayesinde sulama yapabildiklerini belirten Selek, daha önce mahalle halki tarafindan imece usulü yapilan isale hattinda geçen zamanla birlikte sorunlar yasanmaya baslandigini ifade etti. Selek, hattaki sorunlarin giderilmesi için ASKI’yi bilgilendirmelerinden sonra ASKI tarafindan mahallede 1500 metrelik yeni bir isale hatti çalismasi yapildigini söyledi.

Selek, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederken, “Içme suyu hayat demek, özellikle yükseklerdeki mahallelerde su olmazsa hayat duruyor. Isale hattinin yenilenmesiyle hayatimiz daha rahat hale geldi. Yapilan çalismalar çok zorlu bir yerde yapildi. ASKI bu zorlu arazide bir haftalik çalisma gerçeklestirdi” ifadelerini kullandi.