« Geri Dön

AYDIN HAYVAN HAKLARI EĞİTİM HAREKETİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Aydın Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği Başkanı Jale Koç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Tuesday, November 8, 2022

Aydin Hayvan Haklari Egitim Hareketi Dernegi Baskani Jale Koç, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Baskan Çerçioglu, can dostlara yönelik çalismalarda onlarin da haklari oldugu bilinciyle hareket ettiklerinin altini çizerek nazik ziyaretleri için Jale Koç'a tesekkür etti. Baskan Çerçioglu, tüm kurumlarla can dostlarin haklarinin kabullenilmesini saglamak için çalismalar yürütmeye her zaman açik olduklarini belirtti. Dernek baskani Koç ise, özellikle can dostlarla ilgili duyarli çalismalarindan dolayi Baskan Çerçioglu'nu tebrik etti.