444 40 09
« Geri Dön

‘HALK İSTER, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPAR’

ASKİ’nin altyapıyı tamamen yenilediği Bozdoğan’ın Ziyaretli Mahallesi’nde yüzler gülüyor. Mahalle Muhtarı Özkan, Büyükşehir Belediyesi’nin her taleplerini yerine getirdiğini söyledi:
Haber Tarihi: Monday, November 7, 2022

Aydin’in her ilçesinde eszamanli çalismalar yürüten Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), Bozdogan’in Ziyaretli Mahallesi’nin de içme suyu altyapi çalismasini tamamladi. Mahalle muhtari Kemal Özkan “Halk istiyor, Aydin Büyüksehir Belediyesi yapiyor” ifadelerini kullandi.

Kendisi de çiftçilik yapan Özkan, Ziyaretli Mahallesi’yle ilgili “Mahallemdeki vatandaslarimiz çaliskan ve üretken insanlar. Süt ve besi üzerine hayvancilik yogun olarak yapiliyor. Bozdogan pidesini meshur eden manda kaymagi da mahallemde üretiliyor. Kaymagimiz çok meshur. Bu sebeple su ihtiyacimiz oldukça fazla” ifadelerini kullandi.

Demir borular degistirildi

Mahalledeki içme suyu hattinin 1970 yilinda yapildigini hatirlatan Özkan, “Öncelikle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na ve ASKI çalisanlarina kendim ve mahallem adina çok tesekkür ederim. ASKI, bu demir sebeke borularini yeniledi. Mahallemde altyapiyi tamamen yeniledik. Altyapi degistirildikten sonra üstyapiyi da yenileyerek parke yaptik. Fen Isleri ekiplerine de tesekkür ederiz” dedi.

Mahalleye 8 tatli su çesmesi yapildi

ASKI’nin vatandaslarin tatli su imkânlarindan faydalanmasi için mahallede 8 tane de çesme yaptiginin altini çizen Özkan “Bu çesmelerden tüm mahalle halki faydalaniyor. Bunlarin yaninda bir de Bozdogan’dan yeni bir hat çekildi, o da bir hafta içerisinde faaliyete geçecek. Mahallemde simdi bir de artezyen çalismasi yapilacak” seklinde konustu.

‘Özlem Baskan çok titiz ve özverili.’

Özkan, ASKI’nin çalismalarini degerlendirirken “ASKI mahallemde çok yogun bir çalisma yürütüyor, bürokratlarimiz isteklerimizi geri çevirmiyor. Her konuda bize yardimci oluyorlar. Yani Büyüksehir Belediyesi çalisiyor. Halk istiyor, Büyüksehir Belediyesi yapiyor. Özlem Baskan bu konuda çok titiz ve özverili. Halkin ne istedigini biliyor, halktan gelen talepleri ve muhtarlardan gelen talepleri iyi degerlendiriyor. Bu konuda bize çok yardimci oluyorlar. Emegi geçen herkese ayri ayri sahsim ve mahallem adina tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.