444 40 09
« Geri Dön

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SALAVATLI’DA DA ÇALIŞIYOR”

ASKİ, Salavatlı’da da büyük bir altyapı çalışmasına imza atarken mahalle muhtarı Kemal Uymaz yapılan çalışmaları değerlendirdi:
Haber Tarihi: Wednesday, November 2, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI), Salavatli’da 2 bin 500 metrelik isale hattini yeniliyor. Yapilan çalismayla ilgili düsüncelerini paylasan Salavatli Mahallesi Muhtari Kemal Uymaz “Her istegimiz yerine getiriliyor. Yani Büyüksehir Belediyesi çalisiyor” ifadelerini kullandi.

Aydin genelinde saglikli, uzun ömürlü ve kesintisiz altyapi için gece-gündüz çalisan ASKI, Sultanhisar’in Salavatli Mahallesi’nde de vatandaslarin yüzünü güldüren bir çalismaya daha imza atiyor. Mahallenin isale hattini yenilemeye baslayan ASKI ekiplerinin çalismalarini degerlendiren mahalle muhtari Uymaz, “Burada 35-40 yillik bir isale hatti vardi. Zamaninda imece usulü yapildigi için vatandaslarin bahçesinden geçiyordu. Fakat zamanla asindigi için sik sik patliyordu. Ayrica vatandaslarin bahçelerinden geçmesinden dolayi ariza durumunda arizayi bulmak için ayri bir sikinti yasiyorduk. Simdi 2 bin 500 metrelik isale hatti çalismasi yapiliyor. Kullanilan borular ömürlük. Bir daha bu hatla ilgili bir sorunumuz olmayacak. Bu hattan mahallemizin 24 saat akan kullanma ve içme suyu geçecek. Boru hattinin yapistirma islemleri bitti, simdi gömme islemine geçildi” dedi.

Salavatli Mahallesi’nde ASKI’nin birçok yerde altyapiyi yenilediginin altini çizen Uymaz, “Mahallemize her türlü destegi aliyoruz. ASKI’nin yani sira Fen Isleri Dairesi Baskanligi da çok güzel çalismalar yürütüyor. Bir makineye ihtiyacimiz oldugunda, bir ariza meydana geldiginde zaman geçirmeden yanimizda oluyorlar. Yani Büyüksehir Belediyemiz çalisiyor. Her istegimiz yerine getiriliyor. Bundan iyisi can sagligi. Basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.