444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SABAHLARI SICAK ÇORBA İKRAMINA BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, havaların serinlemesiyle birlikte geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da çorba ikramına başladı.
Haber Tarihi: Tuesday, November 1, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, havalarin serinlemesiyle birlikte geçen yillarda oldugu gibi bu yil da çorba ikramina basladi. Çorba ikrami vatandaslarin güne sicak bir çorbayla baslamasi için özellikle pazaryerlerinde sosyal belediyecilik anlayisiyla yapiliyor. Sabah erken saatlerde ikram edilen sicak çorbadan alan vatandaslar, bu hizmet için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Asevi’nde hazirlanip özellikle pazaryerlerindeki çorba ikramindan güne çok erken baslayip kahvalti yapma imkâni bulamayan pazarci esnafi faydalaniyor. Ikram, Aydin genelinde vatandaslarin en yogun oldugu yerler olan pazarlarda yapiliyor. Vatandaslar ise çorba hizmeti için Baskan Çerçioglu’na tesekkür ediyor.

Çorba ikrami bugün Aydin’in en büyük pazarinin kuruldugu Sali Pazari’nda yapildi. Çorba ikrami Efeler’de Zafer Mahallesi’nde bes farkli noktada (Zafer Meydani, Yagcilar Içi, Ticaret Lisesi önü, Ayakkabicilar Çarsisi ve Bit Pazari) yapildi. Ayrica dagitim Bozdogan’da pazaryeri içerisinde, Söke Bagarasi Pazari’nda, Nazilli Aydogdu Mahallesi’nde ve Kusadasi’nda Hacifeyzullah Mahallesi’ndeki kapali pazaryerinde de yapildi.