444 40 09
« Geri Dön

‘LİMİTSENSİN AYDIN’DA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda düzenlenen “LimitSensin Aydın”da sporcular kıyasıya yarıştı
Haber Tarihi: Monday, October 31, 2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen “LimitSensin Aydin” kosu yarismasinin sampiyonlari beli oldu. 5 ve 10 kilometrelik kosulara yerli ve yabanci 1000’in üzerinde kosucu katildi.

Kusadasi’nin deniz manzarali essiz parkurunda gerçeklestirilen yarisma iki etapta yapildi. Start çizgisine gelerek mutlu sona ulasan sporcular; 10 kilometre kategorisinde erkeklerde birinci Ufuk Arda, ikinci Osman Erkam Safak ve üçüncü Alex Zhuravlev; kadinlarda ise Tülin Okyay birinci, Çigdem Tütüncü ikinci, Selin Mert ise üçüncü oldu. 5 kilometre kategorisinde ise erkeklerde Kerem Baybatur birinci, Mehmet Aydingör ikinci, Tuncay Saraç üçüncü olurken; kadinlarda Mihraç Ayan birinci, Fatma Tas ikinci ve Lina Hamelat üçüncü oldu. Yarismada dereceye giren sporculara çesitli ödüller verildi.

LimitSensin Aydin’a gösterilen yogun ilgiden dolayi mutlu olduklarini ifade eden Baskan Çerçioglu “Kusadasi’nda turizmi sonbaharda da canli tutmak için düzenledigimiz etkinligimize yüzlerce sporcu katildi. Sporcularimiza gösterdikleri ilgi nedeniyle tesekkür ediyor, yarismada basarili olanlari tebrik ediyorum” diye konustu.